Voor mensen actief in zorg en welzijn is de direct leidinggevende een heel belangrijke steunfiguur. Ook nu de urgente covid 19-crisissituaties achter ons lijken te liggen, speelt de teamverantwoordelijke een cruciale rol. Hoe kan je als leidinggevende aanwezig zijn en blijven voor elk van je medewerkers? Wat leren we uit de crisis: welke aanpak werkt goed of minder goed? Wat is de impact op de professionele drive van je medewerkers? Hoe creëer je als leidinggevende ruimte voor het echte verhaal achter de “ça va”? En hoe zorg je als leidinggevende voor je eigen veerkracht?

Kris Vanhaecht gaat op 29 juni om 15 uur in gesprek met:

  • Roel Eerlingen, is algemeen directeur van de Limburgse woonzorggroep Integro vzw
  • Erik Franck, verbonden aan de Universiteit Antwerpen en expert in burn-out en slaapproblemen, people management, stressreductie & veerkracht-versterking, communicatie en coachend leiderschap.
  • Hilde Helsen, ingenieur en vroeger actief in verschillende multinationals. In 2012 richtte ze TRAJECTUM op, een bureau voor transitiebegeleiding van individuen en organisaties.

Dit webinar is een initiatief van De ZorgSamen, hét online platform voor zorg en welzijn. Je kan de uitzending gratis en live volgen, zonder in te loggen.

Categorie: 
Algemeen