Werk je in de zorg- of welzijnssector?

De COVID-19-pandemie heeft een enorme impact op iedereen die werkt in zorg en welzijn en op iedereen die achter de schermen bijdraagt om het systeem draaiende te houden. ​Als je in de zorg- of welzijnssector werkt, geef je vandaag alles wat je hebt. Maar het kan ook soms teveel worden. Er staan ook voor jou mensen klaar als luisterend oor en met mogelijke oplossingen. 

Op De ZorgSamen vind je tips om goed voor jezelf te zorgen en je collega’s te ondersteunen. Je kan er webinars volgen over het versterken van je veerkracht en getuigenissen lezen. Ook voor directe hulp kan je hier terecht. De Zorgsamen peilt via de barometer ook maandelijks naar het mentale welzijn van iedereen actief in zorg en welzijn tijdens deze coronacrisis.

Ontdek meer op DeZorgSamen.be

​De ZorgSamen is ontstaan vanuit een initiatief van Zorgnet-Icuro, en binnen de Vlaamse Taskforce COVID-19 Zorg uitgegroeid tot hét online platform voor de hele Vlaamse zorg-en welzijnssector.

Wil jij mensen in de zorg- en welzijnssector helpen?

Wil je ondersteuning bieden aan de zorg- en welzijnssector? Registreer je talenten dan op Helpdehelpers. Dit intelligent platform brengt de zorgsector en vrijwilligers bij elkaar. Medische en niet-medische profielen worden op basis van hun ervaring en beschikbaarheid onmiddellijk gematcht aan de noden van zorg- en welzijnsvoorzieningen.

Registreer je nu op Helpdehelpers.be