Het coronavirus raakt niet enkel onze fysieke gezondheid, maar heeft ook grote gevolgen voor ons mentaal welzijn. De coronamaatregelen leggen heel wat druk op ieder van ons. Het wegvallen van activiteiten en het constant thuis zijn, legt een grote druk op de kinderen en jongeren én op de gezinnen. De coronacontext maakt dat sluimerende spanningen binnen een relatie of gezin makkelijker getriggerd worden. Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis, maar zeker in deze tijden kan dit extra zwaar zijn. Vele Vlamingen voelen zich minder goed in hun vel.

We nemen deze signalen ernstig en werkten een extra aanbod uit met de Centra Algemeen Welzijnswerk (CAW). Iedereen kan gratis terecht bij de professionele hulpverleners van het CAW. Aarzel dus niet om hulp te vragen. CAW ondersteunt iedereen in het (opnieuw) zoeken naar verbinding met zichzelf, directe omgeving en met de samenleving zodat zij op een draaglijke manier kunnen omgaan met de coronacontext.

Bel gratis 0800 13 500 iedere weekdag van 9 tot 17 uur, chatten kan elke weekdag van 13 tot 17 uur. Langskomen? Kijk op www.caw.be voor informatie en openingsuren. Er is altijd een CAW in je buurt. 

Categorie: 
Algemeen